Webshop ontwikkeling

Een krachtige webshop die de concurrentie voorblijft? Dat is toch de wens van iedere webshophouder?! 

Uitzonderlijke werkwijze

Een krachtige webshop die de concurrentie voorblijft? Dat is toch de wens van iedere webshophouder?! 

 

Wij zijn experts in het ontwikkelen van webshops en websites. 

 

Voor webshops hebben wij ons mede gespecialiseerd in: Magento 2 met ruim 10 jaar ervaring durven we wel te zeggen dat we alles aankunnen. 

Met dit flexibele en uitgebreide platform kunnen we webshops creëren die niet alleen indrukwekkend zijn qua uiterlijk, maar ook qua prestaties. 

Bouw op onzeervaring

Wij houden rekening met uw wensen en maken wij de webshop zo flexibel mogelijk. Hierdoor kunt u alles in eigen beheer nemen. Dit hoeft natuurlijk niet, wij beheren de webshop ook graag voor u! 


Ontwikkelen kan in vele vormen en maten, zo kunt u kiezen voor een standaard template of zoals wij prefereren een op maat gemaakt design. 

Ook hier hebben we meerdere mogelijkheden. Bijvoorbeeld een design laten maken door een UX-designer of wij laten onze eigen creativiteit los, dit vergt een samenwerking met u.

Waar Magento standaard in schittert is het backend systeem, visueel wijken wij graag af van de Magento standaard. Hierbij gebruiken wij de Hyva oplossing. Dit is geen gewoon template – het is als de turbomotor van een raceauto voor je webshop. 

Het Hyva-template is supersnel, gebruiksvriendelijk en en voor ervaren developers snel aan te passen naar uw wensen. 

De Snelheid is van cruciaal belang voor zowel gebruikerservaring als zoekmachineoptimalisatie (SEO). Met een snelle webshop kunt u niet alleen bezoekers tevreden stellen, maar ook de aandacht van zoekmachines trekken. Dat betekent hogere rankings in Google en een betere zichtbaarheid voor uw doelgroep.

Maar dat is nog niet alles. Met onze expertise in Magento 2 kunnen we de functionaliteit van uw webshop op maat aanpassen aan uw zakelijke behoeften. Of u nu complexe productconfiguraties, meertalige ondersteuning of geavanceerde betalingsgateways nodig heeft, we hebben het allemaal onder controle.

En laten we niet vergeten dat we niet eenkennig zijn als het op platformkeuze aankomt. Naast Magento 2 zijn we ook thuis in de wereld van Shopify en WooCommerce. Dus, wat uw voorkeur ook is, we hebben de kennis en vaardigheden om een winkelervaring te creëren die zowel uw klanten als uw zakelijke doelen aanspreekt.

Laten we samen zitten en de ideale webshop voor uw bedrijf ontwerpen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten kunnen brengen!


0
Webshop realisaties
0
Tevrede klanten
0
Gewonnen uitdagingen

Tijd voor positieve verandering

Ondervind dat het ook anders kan dan dat u wellicht gewend bent.